background

Privatlivspolitik

Som kunde hos ST-Engros betror du os dine oplysninger, og vi gør vores yderste for at sikre, at disse beskyttes i overensstemmelse med Databeskyttelsesloven.

Nedenfor beskriver vi, hvilke informationer vi indsamler, hvordan disse anvendes og til hvilket formål. Udover at beskrive, hvordan vi behandler dine personoplysninger, beskriver vi også dine rettigheder, og hvor du skal henvende dig, hvis du har spørgsmål etc.

Det er vigtigt for os, at du oplever den højeste grad af gennemsigtighed og tryghed og ikke oplever overraskelser i forbindelse med registrering af dine persondata.

Har du spørgsmål omkring vores behandling af dine persondata, er du altid velkommen til at kontakte os. 

Dataansvarlig

Nedenstående virksomhed er dataansvarlig og indsamler, behandler og passer på dine data.

ST ENGROS APS v/Steen Thomsen
Thrigesvej 3
8600 Silkeborg
CVR: 33117272
Tlf.: +45 61 28 22 89
E-mail: st@thomsen.mail.dk
Web: www.st-engros.dk 

Indsamling af persondata

Persondata er alle slags informationer, der i et eller andet omfang kan henføres til dig. Det gælder både informationer, der indsamles automatisk via vores hjemmeside, og informationer, som du selv afgiver til os.

Persondata registreres kun, hvis du giver disse frivilligt, f.eks. ved at acceptere cookies eller kontakte os via kontaktformularen.

Nogle af de persondata, som indsamles automatisk, når du accepterer vores brug af cookies, er:

  • Din IP-adresse
  • Din browserversion og computerens styresystem
  • Det land, hvorfra du har tilgået vores hjemmeside
  • Dato og tidspunkt for dit besøg på vores hjemmeside
  • Sider, som du har set på, under dit besøg på hjemmesiden

Ingen af disse informationer kan relateres direkte til dig som person, men kun til din computer. Formålet med denne indsamling af informationer er udelukkende at registrere besøgstrafikken på vores hjemmeside, så vi kan optimere vores hjemmeside med afsæt i disse informationer.

Du har altid mulighed for at trække dit samtykke tilbage. Det gør du ved at sende en mail til st@thomsen.mail.dk. 

Formålet med indsamling af persondata

Afhængig af sammenhængen, indsamler vi forskellige persondata, når vi er i kontakt med dig.

Vi behandler eksempelvis dine persondata til følgende formål:

  • Besvare forespørgsler/henvendelser vedr. vores produkter og ydelser
  • At give et bud på dine brugte fødevaremaskiner og -inventar

Eksempler på data vi indsamler om dig kan være:

  • Dine kontaktoplysninger, herunder være navn, adresse, telefonnummer og e-mailadresse, som du indtaster i vores kontaktformularer.
  • Cookies: Se særskilt cookiepolitik.

Oplysningerne indsamles direkte fra dig. Vi behandler ovenstående personoplysninger i forbindelse med, at du kontakter os via hjemmesiden eller beder om et bud på dine brugte produkter. Oplysningerne er i denne sammenhæng nødvendige for, at vi kan besvare din henvendelse. 

Manglende samtykke til indsamling af persondata

Ønsker du ikke at give dine personoplysninger, vil det ikke være muligt for os at besvare din forespørgsel, da vi ikke kan håndtere din henvendelse uden dine oplysninger. 

Videregivelse af personoplysninger til tredjeparter

Vi deler selvfølgelig kun dine persondata, når det er nødvendigt. Når vi deler dine persondata, gør vi det for at give dig den bedst mulige service.

I forbindelse med vores behandling af dine personoplysninger, bliver dine data tilgængelige for tredjeparter. Tredjeparter er f.eks. marketingtjenester der agerer på dine vegne i forbindelse med kommunikation og administration af meddelelser, samt IT-relaterede tjenester, herunder vedligeholdelse og opbevaring af data. Disse tjenesteleverandører må kun behandle dine persondata i overensstemmelse med vores instruktioner og må ikke anvende oplysningerne til deres egne formål. 

Behandlingsprincipper

Uanset i hvilken sammenhæng vi behandler dine persondata, vil de blive behandlet sikkert og fortroligt i overensstemmelse med gældende lovgivning, herunder Databeskyttelsesloven.

Dine oplysninger vil selvfølgelig kun blive anvendt til det formål, som de er indsamlet til, og vil derefter blive slettet. 

Rettigheder

Du har efter lovgivningen en række rettigheder i forhold til behandlingen af dine personoplysninger.

Dine rettigheder omfatter retten til indsigt i personoplysninger, indsigelse, ændring, dataportabilitet og retten til at tilbagekalde et samtykke. Du kan altid kontakte os for at få oplyst, hvilke af dine personoplysninger vi ligger inde med, samt hvordan vi behandler og deler dem.

Er du ikke tilfreds med den måde, hvorpå vi behandler dine personoplysninger, har du desuden ret til at klage til Datatilsynet.

Eventuelle klager kan rettes til: 

Datatilsynet
Borgergade 28,5
1300 København K
Telefon: 33193200
E-mail: dt@datatilsynet.dk
Web: https://www.datatilsynet.dk/

Du kan læse mere om klagevejledning på Datatilsynets hjemmeside.

Image
“At sælge brugte varer er en tillidssag. Derfor bliver alle varer gennemgået og klargjort, inden de bliver solgt...”
Steen Thomsen
(+ 45) 6128 2289
Cookiebesked

Hos ST Engros går vi ind for fuld gennemsigtighed, når du handler med os. Her på siden anvender vi cookies til at forbedre din oplevelse på hjemmesiden og understøtte markedsføringen af vores services.

Ved at fortsætte på siden eller klikke ”Ok, forstået!” accepterer du brugen af cookies